Vi har haft en lugn jul!

Man skulle kunna tro att jag hade haft en riktigt jobbig dag igår med tanke på att jag sov till efter 14 idag, men så var det inte. Vi hade en riktigt lugn jul, vi åkte till Pontus moster vid 14 och åt lite där, vid 15.30 åkte vi hem och hämtade upp min bror efter vägen. Pontus försökte lägga Elias som inte hade sovit på hela dagen (bortsett från några minuter i bilen på vägen hem) och var jätte trött, men det gick inte så bra. Vi öppnade julklappar och efter det  gjorde jag i ordning smet till köttbullarna och sen fick Pontus ta över köket, så han och min lillebror skalade potatis, rullade köttbullar och stekte det som skulle stekas medan jag sov på soffan, jag var så fruktansvärt trött. Efter maten försökte Pontus lägga Elias igen men det gick inte. Jag och bror satt och pratade lite i vardagsrummet till hans pappa kom och hämtade honom på kvällen. Elias har inte ens öppnat hälften av sina julklappar, han var nöjd efter att ha fått en förpackning med kritor, väldigt goda, men han har inte riktigt förstått att man ska rita med dom än, men det kommer! Elias somnade inte förrän vid 23 på kvällen, ÄNTLIGEN, efter att ha gått och varit grinig mer eller mindre hela dagen.
 
Så man kan säga att vi hade en lugn och alldeles lagom julafton och jag är glad att vi valde att stanna hemma i stället för att sitta och åka runt. Idag ska Pontus mamma m. familj komma hit, förutom det så fortsätter vi att ta det lugnt, jag är otroligt trött hela tiden och fast jag klev upp för 1½ timme sedan väntar jag bara på att det ska bli läggdags så att jag kan gå och lägga mig igen.. 
 
 


Kommentarer
Postat av: emelie

Hej tänkte bara säga att jag har en tävling på min blogg nu där du kan vinna en goodiebag men blandade saker i, bland annat en mascara, kolla gärna in http://mlieaxelsson.se/

2012-12-26 @ 17:16:06
URL: http://mlieaxelsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback