Lite bilder från Kuggnäsfestivalen 2012

 På vägen dit
 
På vägen dit, dragongate i bakgrunden.
 
 Vårat tält efter första natten...
 
 
 Flyttade in i Axels tält.
 
  
Spelschemat.
 
 
 Straight jackets
 
 Battle Scarred
 
 
 
  
Karolinerna.
 
 
 Völund smed.
 
 
Heidrun. 
 
 
 Pitbullfarm
 
 Kategorie C
 
Ultima Thules sista spelning  

 


Hur ser Elias rutiner ut en vanlig dag?

Hur ser Elias rutiner ut en vanlig dag, det är en fråga jag får ofta så jag tänkte skriva hur en vanlig dag ser ut för honom. 

 

Han vaknar första gången mellan 5-7, då kliver Pontus upp och gör en flaska välling åt honom och efter den brukar han oftast somna om på en gång. Han sover till klockan är 8-9 och då är det dags att kliva upp, vid 9-10 beroende på när han åt vällingen får han gröt, och sedan busar vi en stund till innan han ska sova igen. Han sover till lunch och när han vaknar brukar vi busa till 12-13 då han äter lunch och sedan ska han sova en stund igen, den här gången brukar han kunna sova lite längre, så allt från 30min - 3timmar kan han sova. När han vaknar busar vi lite, äter mellanmål, busar, vid 17 får han middag och vid 18 sover han en kort stund för att sedan busa en stund till innan han lägger sig för natten vid 20-21 och då brukar han få 1-2 flaskor välling. 

 

Ja det är väl Elias rutiner. Han sover väldigt mycket fortfarande, men det går lite i perioder, vissa dagar sover han nästan ingenting och andra sover han lika mycket som jag skrev här ovanför. 

 

 Välkommen tand nummer 3!

Idag har jag äntligen fått känna Elias tredje tand, den kom förmodligen redan igår men det är inte så frivilligt som han låter en titta och känna i munnen, men såg igår att han blödde lite i tandköttet där tanden kommit. Fick även se att den andra framtanden också lyser genom tandköttet så den är på gång den med! 
 
 


Tänder på väg!

Elias har precis badat med Pontus och nu har jag lagt honom i sängen, han var lite röd i stjärten så han fick sova utan blöja idag så ska han få lite salva på det sen! Han håller även på att få en framtand, den lyser genom tandköttet jätte mycket så jag skulle tro att den kommer fram riktigt vilken dag som helst nu. Han är lite gnällig, vägrar äta ibland och har fingrarna i munnen konstant, han är även antingen hård eller lös i magen och det har väl kanske också lite med tänderna att göra.