Välkommen tillbaka

Välkommen tillbaka uvi, jag är fruktansvärt trött på dig. Du får mig att lida obeskrivligt mycket, du får mig att bli på dåligt humör och du förstör väldigt mycket i min vardag...
 
Idag har jag haft lite sovmorgon, jag slutar även tidigare för att gå en kurs i Mora, så det blir en kort och skön dag som jag sen kommer få ta igen på något lov, det får jag göra med alla dagar som jag varit borta.. Förmodligen gör jag det nu på en gång på jullovet så det är avklarat, det är skönt att inte ha något som ligger. 
Efter kursen ska vi skynda oss att äta och sedan ska vi ha en tupperware träff där på samma ställe. Så jag kommer förmodligen inte hem förrän väldigt sent ikväll.
 
Nu ska jag sätta mig ner och kolla på lite gamla bilder och rensa lite för jag har snart fullt med minne.
Hittade denna bild på Elias, bara fyra dagar liten. 
 


Kommentarer
Postat av: Nathalié - Äntligen gravid <3 BF 27/3-13

Usch UVI är fan inte roligt. Hade problem med det i nästan 15 år innan. Fick det hela tiden! Men sen började jag gå med dubbla sturmpor inne, eller innetofflor eller tjocka sturmpor. Och sen dess så har jag faktiskt klarat mig från det! Plus att man får hinka i sig vatten så man sköljer bort bakterierna fort.

Hoppas det går över! Vet själv vilket helvete det är, jag har ofta fått allvarlig uvi så det gått upp i njurarna och därför är jag noga med att inte få skiten..

2012-12-06 @ 10:24:35
URL: http://yarp.blogg.se
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Men så liten han var där, pluttis. Trist att du fått UVI du får dricka tranbärsjuice i mängder och kissa ordentligt så bakterierna spolas ur. Krya på dig.

Svar: Liten och liten, han var en stor redan när han föddes, men liten jämfört med nu :) Får hoppas det går över snart! :)
Caroline Andersson

2012-12-06 @ 12:11:49
URL: http://lottizdays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback