Vad ger man tonåringar i julklapp?

Fick precis lite smått mycket panik! Min lillebror ska komma och fira jul med oss vilket jag fick veta igår, jag tycker det är ganska självklart att han åtminstone ska få en julklapp så HJÄLP!! Han har inte varit en snäll unge som liten, han har slagit hål på min sovrumsdörr och retat mig till vansinne, men samtidigt har jag lyft upp honom och sparkat honom i arsle så han flög över kökssoffan (Precis som i en tecknad film) ska man bara glömma det och se han för den han är idag? En väldigt lugn och go kille som förtjänar det bästa i livet? Jag försöker säga att jag behöver hjälp med hans julklapp.. Han är född 97 (Nej, jag vet inte hur gammal han är) tycker mest om att sitta vid datorn och spela värdelösa spel, vänder på dygnet, ja, ni förstår, en tonåring, vad ger man till en sån i julklapp egentligen? Jag är ju nästan förbi den tiden, börjar bli gammal, vad vet jag om dagens tonåringar. Så hjälp mig nu!!
 
Inte nog med det!
 
Jag har en till tonåring i hemmet, min sambo, vad ger man till honom? Precis som min bror driver han mig till vansinne var och varannan dag, han är för tung för att sparka över kökssoffan, tycker om musik och allt annat som låter illa, tex bilar. Vad ger man till en sambo? 
 
Jag är väldigt sent ute med julklapparna och kommer få trängas nere på stan med alla andra som också är lika sent ute som mig. Men har ni några tips på vad man kan köpa? Parfym, Kläder, pengar, presentkort och trisslott känns ganska tråkigt!
 
 
Det var lättare på den tiden när min lillebror var såhär liten, då var han inte snäll, så då fick han helt enkelt inga julklappar, eller, mamma fixade det!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback