Tredje Advent tävlingar!

Som vanligt på advent är det lite extra bra tävlingar, jag tänkte lägga upp dom jag hittar i det här inlägget så får ni titta runt lite, kom ihåg att dom flesta bara gäller i ett dygn så det gäller att vara snabba för att ha en chans att vara med! Vi börjar med en tävling inne hos Madde: 
 

"Jag tävlar i Trucker Mamma Madde´s lyxiga adventskalender den tredje advent ljus 2 om en vinteroverall i stk 70 el 80, rosa eller blått från Sophies Closet.
Tävla HÄR du också."


Vi fortsätter med ett tips, inna hos Agnes kan ni vinna detta, vinner ni båda dessa tävlingar har ni nästan en hel vinter outfit till era barn: 

Jag tävlar om ett par vinterstövlar från Viking Footwear i Agnes Julkalender 2012
Var med och vinn julklappar du också!


Sen har vi dagens bästa tävling hos cresent, där kan ni vinna denna underbara barnvagn


 
 
"Jag tävlar i Trucker Mamma Madde´s lyxiga adventskalender den tredje advent ljus 1 om en valfri foundation från märket bareMinerals från Corshop.se.
Tävla HÄR du också."


Jag tävlar om ett presentkort på 350 kr hos DarlingExpress!
Var med och tävla  på DarlingExpress blogg du också.


”Jag tävlar om en Goodiebag i samarbete med myTODDLERLittle dessertBarnmatsburken ochgreenlove hos Beatrice, mamma till skrutten RobinHos Liniz kan ni idag vinna ett underställ från pierre robert. Deras kläder brukar vara helt underbara så det är klart att ni ska vara med och delta, speciellt när det är så lätt!


 Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

den där crescent vagnen har jag haft inte alls bra
snygg men bra nej!

Svar: Det är så svårt med vagnar, när man klämmer och känner på dom i affären kan man vara super nöjd och tycka om den, när den väl kommer och man använder den är den inte så bra som man först trodde, vi har en emmaljunga scooter s och är inte alls nöjda med den, vi tycker om dom svängbara hjulen fram, men det är väl det ända..
Caroline Andersson

2012-12-17 @ 09:41:32
URL: http://www.melissasprinsar.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback