Möte med en död gris..

Imorse när jag vaknade var den -27grader ute, tanken på att gå till praktiken var inte så lockande, jag som hade hoppats att det skulle vara lite varmare idag än igår men det var tvärtom. När jag kom fram hade vi även idag bara 15 grader inne. Vi fick en värme fläkt som stått på hela dagen och lagom till jag sluta så hade vi fått upp värmen. När jag sluta ringde jag Pontus eftersom det bara vräkte ner snö, han hade precis fått i gång bilen som varit tvär dö sen igår, batteriet hade fryst sönder så nu har vi fixat en parkeringsplats med motorvärmare. Han sa att han skulle åka på en gång men jag fick frysa ett bra tag och hade säkert hunnit hem och tillbaka 2 gånger innan han kom, tack för den. När jag kom hem och skulle sätta mig här och klickade upp det jag trodde var min facebooksida men möttes av en skjuten gris, tack för den.. Han är snäll min sambo.. ibland.. 
 
Nu ska vi laga mat, kötfärssås och spaggetti står på menyn, en favorit hos Elias, en annan favorit han har är rester, på bilden äter han kall gröt och bananskal, mums? Olydiga unge, man kan inte släppa honom med blicken i två sekunder! Men frukosten blev uppäten till slut i alla fall.. ;)

 
 
 


Kommentarer
Postat av: Millah

haha nå sötis!

2012-12-04 @ 17:56:00
URL: http://millahoman.blogg.se
Postat av: johanna

Hej, tänkte bara tipsa om en tävling som pågår på min blogg just nu där du kan vinna ett stjärnfilter :) Perfekt nu till jul!
http://johannaj.se/2012/december/tavling-i-samarbete-med-kamda.html

2012-12-04 @ 18:42:59
URL: http://johannaj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback