Inte mycket att komma med!

Pontus hämtade upp mig från praktiken idag så jag skulle hinna med ett ärende. Sen åkte vi till Elias gudfar och hälsade på. Han har köpt det nya nintendo wii u, riktigt häftigt men alldeles för dyrt för våran plånbok, men när det funnits ett tag och gått ner  lite i pris och kommit mer spel så kanske det får flytta hem till oss med, men bara kanske, tills dess kan vi alltid åka till Linus och låna hans ;) 
 
Efter det åkte vi till affären och handlade lite, jag köpte årets julskinka, jag passade på att göra det nu när det var extra pris, dock var den gigantisk och vi kommer förmodligen ha lessnat på julskinka innan julen är här. Köpte även lite saker till dagens och morgondagens middag. Dock tänkte jag inte på att jag ska bort hela dagen i morgon på kurs och sen på möte med tupperware och kommer förmodligen inte hem förrän sent på kvällen. 
 
Som jag sagt 1000gånger tidigare så har jag inte så mycket mer att komma med om dagarna, jag hinner inte med så mycket annat än praktik, äta och sova om dagarna nu. Den tiden som blir över försöker jag att ge Elias. 
 


Kommentarer
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Söt han är, stilig i skjorta :-)

Svar: Tack! :)
Caroline Andersson

2012-12-05 @ 21:45:18
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: ♥ Sojka ♥

Lycka till i tävlingen! :) Vad skoj att ni försöker få till syskon. Gud vad roligt! :D

Kul att du tipsar om tävlingen hos dig! :)

Kram!

Svar: Tack! Vi har försökt sen i mars, men det är inte förrän efter missfallet i oktober vi sagt så mycket om det till andra. Vi verkar inte ha så lätt för att få syskon som vi hade tänkt men vi fortsätter att hoppas! :)
Caroline Andersson

2012-12-05 @ 22:46:45
URL: http://www.sojkasframtid.se
Postat av: ♥ Sojka ♥

Håller tummarna för er att det är er tur snart! :) kram

Svar: Vi får hoppas det! :)
Caroline Andersson

2012-12-07 @ 23:20:52
URL: http://www.sojkasframtid.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback