Elias favoritsysselsättning

När vi stod ute och sopade/skrapade bilen för fullt dyker Jessica plötsligt upp, hon tittade på mig och jag fattade ingenting tills hon frågade om vi skulle åka, just det, jag skulle följa med henne på ett tupperware party för att få se hur hon jobbar och lära mig lite mer vilket jag helt hade glömt, men man kan inte minnas allt, det var tur att vi inte hann åka och att hon såg oss ute på parkeringen. När vi var klara hade inte Pontus kommit hem än och jag hade såklart glömt nyckeln hemma vilket resulterade att jag satt i trapphuset ett bra tag och trodde att jag skulle skita på mig, varför blir man skit nödig när man absolut inte har tillgång till toalett?
 
När dom kom skyndade jag mig på toaletten, Elias var på bästa humöret och trippade runt och sprang fram och tillbaka i lägenheten, våran lilla sötnos. Han var som en helt nytt barn och jag var som en helt ny mamma, jag tror det är nyttigt för oss alla att få lite tid ifrån varandra. Jag vet inte vad Elias farfar har gjort, men plötsligt var det inga problem alls att natta Elias, nu är det bara att hoppas att det håller i sig!
 
Nu tänker jag ta det lugnt en stund innan även jag ska krypa ner i sängen, imorgon är det dags för läkarbesök och sen har jag tagit ledigt från skolan resten av dagen. 
 
En av Elias favoritsysselsättningar, att stoppa lego duplo bitar i sin sopbil, han kan sitta så i närmre en timme. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback