121212

Jag hade helt missat att den var 12.12.12 idag, men jag antar att hela bloggvärlden kommer att bombas med sådana inlägg.. Idag blir jag troligtvis hemma från praktiken, jag har inte sovit en sekund inatt, istället har jag haft migrän. Jag tänkte lägga mig och försöka vila lite nu så får vi se om jag kanske kommer iväg lite senare. Men först måste jag försöka ringa och säga att jag i alla fall inte kommer nu på morgonen. 
 
Jag har inga större planer för morgondagen, vi ska posta lite julkort i alla fall så att dom förhoppningsvis hinner fram innan jul. Jag har beställt och gjort egna julkort, har ni sett att man kan göra det gratis på vistaprint? Jag beställde även stora magneter med en bild på Elias och en liten julhälsning, visitkort som jag kan använda när jag säljer tupperware och en stämpel med namn, mail och telefonnummer så jag kan stämpla på alla mina kataloger, hittills har jag bara skrivit med vanlig bläckpenna, men eftersom allt var gratis att beställa passade jag på. 
 
Nu ska jag ringa så jag får lägga mig någon gång! Jag kikar kanske in lite senare!
 


Kommentarer
Postat av: Karinsblogg.com (Vinn VOKSI-åkpåse och Skip Hop set i bloggen)

SV: Ja men DÅ känns det ju befogat med extrakontroll. Men om jag som mamma menar att barnet äter med god aptit men är väldigt aktiv så borde de ju förstå sammanhanget, kan man tycka. :)

2012-12-12 @ 12:43:15
URL: http://www.karinsblogg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback