Kräkor och bajsar hela tiden!

Har försökt gjort några inlägg här idag, men det blir inte riktigt av för så fort jag sätter datan i knät så är det dags 
att  ta reda på nästa bajslass, nästa gång skriker han och vill ha mat, medan han äter så börjar han plötsligt att spy, för att sen skrika och kämpa för kung och fosterland inte ska han bli torkad inte, ner i badet där han dortsätter att skrika, ner i sängen där han tack och lov somnade utan krångel för en gångs skull. Jag sätter mig i soffan, Pontus ger mig massage och jag somnar, det var det blogginlägget. Pontus väcker mig och börjar tjata om middag och att handla, efter många om och men får jag ge mig, det blir inga pannkakor, jag får nöja mig med potatisklyftor och beasås. Jag vann i alla fall kampen om storhandligen, Pontus åkte och storhandlade själv, han skulle storhandla bara för att vi hade två kuponger med 5% rabatt på varje, alltså 10% rabatt på hela storhandligen, men nu i skrivande stund kommer jag på att han glömt den hemma... Suck!
 
Jag ringer honom och han ber mig ta fram den men jag kan inte hitta den, vi städade så mycket när vi skulle ha Elias kalas så jag har inte koll på ett ända papper. Medan jag letar börjar jag känna hur det luktar bajs, igen? Han kan inte mena allvar? Men jo, ännu ett bajs lass, jag byter blöjan medan Elias ännu en gång drar till med sin envishet, han ska ha bajs i rumpan. Han ålar allt han kan, är millimeter från att ramla ner, det skiter han fullständigt i, han ska ner från skötbordet om de så ska kosta honom allt, ungefär.. 
 
Det här inlägget har tagit mig över en timme, nu ger jag upp, tycker mig höra Elias stå på köksbordet så jag springer och ser efter, han står på köksbordet och dricker ur mitt vatten glas, jag lyfter ner honom och pbbbbrrrrrrrr poff!! Elias klappar händerna, en stor prupp och ehm, ja, ännu ett bajslass.. Efter att jag har bytt den här blöjan ska jag sätta mig ner och bygga lite lego duplo med Elias, han fick lite i födelsedagspresent och älskar att bygga med dom och lägga det i sopbilen eller lastbilen som han också fick i födelsedagspresent. Så nu vet vi vad han önskar sig i julklapp! 
 
 


Kommentarer
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Usch för diarré. Hoppas han mår bättre idag. Duplo är bra tycker jag med, vi har massor som lilltjejen får ärva från syskonen för de har blivit för stora för det nu.

2012-11-23 @ 18:17:53
URL: http://lottizdays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback