Världens bästa lösning!

När snön kom trodde jag ett tag att vi skulle bli tvungna att köpa en ny barnvagn, med våra små framhjul tog vi oss knappt fram och bara att ta sig till parkeringen var som att springa ett maraton och lite till för en otränad mamma som mig. När jag satt och kollade runt hamnade jag av en ren slump på axsos hemsida som har kommit med en bra lösning på problemet och det dröjde inte lång tid innan dom satt på våran vagn, barnvagnsskidorna! Bågarna som man sätter fast hjulet med, (Se bilden nedanför, men sätt inte dit dom lika som oss då jag märkte nu att den satt åt fel håll, men det funkade lika bra ändå) finns i olika storlekar så det gör att dom passar dom flesta barnvagnar, det följer med en tygpåse att förvara dom i och dom är lätta att sätta dit. Det finns även en beskrivning på påsen hur man gör. (Men som sagt, jag var så ivrig att testa dom så jag hade inte tid att titta på den) Jag var väldigt osäker på om dom verkligen skulle sitta kvar, men trots att vi satt dom fel så sitter skidorna kvar på vagnen. 

En sak som även slog mig när vi var nere på stan och såg hur en tjej kämpade med en rullstol var att dessa skidor även borde passa till rullstolar och hur mycket skulle det inte underlätta för dom som ändå har ännu mindre framhjul än oss på vagnen? 

Vi har fått många reaktioner på skidorna, många tycker det verkar vara en bra idé och många frågar vart dom är köpta, många undrar varför dom inte fanns på den tiden dom hade barn som åkte vagn, vi fick även en reaktion från en liten kille "KOLLA vilken HÄFTIG vagn!!" 

Dessa skidor är nog det bästa köp vi gjort och jag riskerar inte att få en hjärtattack av att ta en promenad till parkeringen. Jag har tagit mig över stora snödrivor som jag aldrig skulle tagit mig över utan skidorna. Någon som kan vara bra när dom varit slarviga och plogat. Så detta är verkligen ett bra tips, Nu kan ni även få 20% rabatt om in anger koden "snökaos" när ni köper ett par skidor, koden gäller fram till nyår!

 
 


Kommentarer
Postat av: Peter

Ja eller så har man en vagn med stora hjul både fram och bak. Då tar man också fram överallt. Ett tips vi fick när vi skulle köpa vagn förra året.Fast den är ju inte lika chick.

Svar: Vi hade det från början vi med, men hela vagnen var stor och klumpig, sen hade vi problemet att jag gick och tröck ner handtaget på vagnen så framhjulen var i luften hela tiden, jag gjorde det utan att tänka på det och märkte det inte förrän jag fick ont i ryggen, så då köpte vi den här med svängbara framhjul bara för att underlätta lite för mig samtidigt som hela vagnen är mindre och lättare, men som sagt, det hade aldrig gått utan dom här skidorna på vintern! :)
Caroline Andersson

2012-12-21 @ 12:10:42
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

fan va snygg den va i hel grön! jag har ju en sån i svart grön till Linus =)
här kommer jag fram bra än så länge ;)

Svar: Jag tycker också om färgen, fast egentligen hade vi tänkt oss en blå, men färgerna skulle gå ut när vi köpte den så den färgen var redan slut :) Här har vi fått väldigt mycket snö och sen är dom inte så duktig på att ploga heller för den delen :)
Caroline Andersson

2012-12-22 @ 10:35:24
URL: http://www.melissasprinsar.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback