Tro inte att jag är en bull mamma..

Men här hemma bakas det för fullt, så mycket att jag fick en chock när jag kollade på klockan och insåg att den var över 00, shit! 22a December, fortfarande har jag inte köpt några julklappar, imorgon, NEJ, IDAG!!? ska jag till Pontus mormor och morfar och äta julmat och ha lilla julafton, samtidigt som jag MÅSTE till stan och köpa julklappar, vi mammor har det inte lätt, jag skulle behöva en klon.. Inte nog med det BORDE jag börja med min medicin som läkaren skrivit ut, men vem har tid med det egentligen? Nej biverkningarna får vänta, det tar jag sen. I alla fall, tillbaka till baket, jag har gjort choklad cola, super gott och ett måste varje jul! Har även börjat baka bullar, först insåg jag att jag inte har någon riktig degbunke, löser det med en tupperware sallads skål, börjar smälta margarin, hälla upp mjölken, smula ner jästet i sallads skålen, hälla ner mjölken och margarinet i skålen, går till skafferiet för att hämta mjölet och upptäcker att Pontus köpt två förpackningar strösocker istället för att köpa 1 mjölförpackning, FAN! Mjölet vi hade räckte precis till en sats, den andra får jag ta imorgon, (idag) samtidigt som jag ska äta julmat, köpa julklappar, slå in julklapparna, städa hemma och BORDE ligga på soffan och sova på grund av min nya medicin, men det har jag inte tid med! 
 
Imorgon 23 fortsätter det, göra kötbullar, städa, kanske få någon ordning på julgranen som aldrig kommer bli sig lik efter den här julen med en unge och två katter hängandes i den, kulor och glitter, vem behöver det när man har barn?! Fortsätter den 23 med att rensa kylen, dubbelkolla att allt finns hemma. Komma på julrim åt alla julklappar och i allt så minns jag inte ens vad som finns i alla paket. 
 
Någonstans i allt detta ska vi laga och äta middag, klämma in frukost, mellanmål, lunch och kvällsmat, helst ska man äta hela dagarna samtidigt som man ska passa sig för att äta för mycket. 
 
ÄR DET DETTA SOM KALLAS JULSTRESS?
 
Snart kommer väl någon och säger att jag ska vara jultomte med.. 

 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback