Jävla dörr försäljare.. och brandskydd i 10år..

Som några av er kanske vet hatar jag verkligen dörr försäljare.. Idag kom en och när jag kollade i titt hålet funderade jag på att öppna dörren och skrika rakt ut att vi inte skulle ha något och sedan smälla igen den igen innan han hade chansen att få ordet. Middagen var precis färdig och Elias satt i matstolen och jag hade börjat dela maten åt honom. Kände mig stressad då jag höll på att få ett rejält migränanfall men ville hinna få i mig något innan jag la mig och vila. Men jag öppnade och lyssnade vad han hade att säga. Han var ute i området och pratade om brandsäkerhet och det skulle bara ta 3 minuter, visst tänkte jag och släppte in han, men han nöjde sig inte med att prata med mig, han skulle prata med oss båda.
 
Innan han var klar hade vi köpt oss brandskydd i 10år för över 4000kr.. Hur gick det till liksom? Självklart kunde man dela upp betalningen på 3år så det har vi gjort! Det var i alla fall en bra sak vi köpte och brandsläckaren är både snygg och bra, den är inte röd som många andra, utan för att man ska vilja använda som och ha dom framme har dom tagit fram en svart släckare som passar bättre in i hemmen. Vi fick två brandvarnare, och en brandfilt. Om vi skulle behöva använda filten eller brandsläckaren får vi en ny gratis, dom kommer ut med jämna mellanrum och kontrollerar släckaren och skulle vi märka att den behöver bytas ut för att klockan gått ner på rött så är det bara att ringa så kommer dom. Det har är inte heller någon brandsläckare som man kan köpa billigt på rusta eller på lidl utan det är samma brandsläckare som bland annat brandkåren använder. 
 
Så nu har jag för första gången köpt något av en dörrförsäljare och känner att vi gjort ett bra köp. Brandsläckaren, filten och brandvarnarna fick vi på en gång och nu ska vi bara sätta upp dom någonstans.
 
Efter att han gått igenom hur allt funkade så kunde vi äntligen sätta oss ner och äta middag, som nu var nästan kall.. Men det blev populärt hos Elias ändå. Fullkornspannkaka stod på menyn idag och det är faktiskt gott trots att det är fullkorn så det rekommenderar jag att testa, man blir mättare på dom med! :)
 


Kommentarer
Postat av: åse- 18 år och mamma

dom lurade mig på det åh -.-

Svar: Haha skönt att jag inte är ensam.. Fast här hemma var det sambon som tackade ja till det och jag hade tänkt tacka nej eftersom ekonomin inte är så bra just nu..
Caroline Andersson

2012-12-13 @ 10:56:52
URL: http://asemartensson.vimedbarn.se
Postat av: åse- 18 år och mamma

SV: ja samma här :/

2012-12-15 @ 18:41:50
URL: http://asemartensson.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback