Död åt migrän..

På rubriken så förstår ni kanske att min kväll igår inte slutade sådär toppen bra, men vi hade roligt fram tills att min migrän kom. Jag tillbringade ett antal timmar inne på toaletten medan vi väntade på våran skjuts som hade fullt upp med att skjutsa andra, tillslut hade migränen nästan gått över och jag kunde ta mig till soffan och lägga mig där bredvid Johannes som också hade somnat. Imorse när jag vaknade hade jag förbannat ont över skulderbladet, alla var så snälla och pysslade om mig igår, gav mig massage och turades om att sitta med mig på toaletten, men när jag fick massage bara knastrade det i ryggen och idag är jag så uppsvällt som man bara kan bli vid ena skulderbladet, jag klarar knappt av att röra mig så jag har ingen aning om vad som hänt. Men jag får hoppas att det går över, om inte annat har jag en tid hos läkaren imorgon så kanske han kan kika på det medan jag är där. 
 
I alla fall så hade jag riktigt trevligt igår, jag träffade gamla vänner som jag inte pratat med sedan jag blev gravid och vi bestämde att vi skulle hitta på något så jag får komma ut lite mer, jag träffade även nya människor som jag kom riktigt bra överrens med så det var roligt, en tjej jag träffade hade en dotter som bara var 2 dagar yngre än Elias, vi kom fram till att vi låg på samma bb samtidigt och förmodligen i rummen bredvid varandra, lite roligt! :)
 
Nu ska vi åka iväg och hämta våran saknade son, det blir så tomt här hemma utan honom, även om det kan vara jobbigt vissa stunder när han stökar runt som värst så saknar man det när han inte är här, är det inte konstigt? ;)
 
Om ni undrar vad han gjort på armen på den nedre bilden så är det efter hans tbc spruta.. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback