Besök och sena kvällar

Elias farfar och gammel farfar har precis varit här, vi har bjudit på lite julmat och Elias har öppnat dom sista julklapparna, jag tänkte att jag skulle försöka samla ihop allt och ta en bild, ett tag var jag orolig att vi inte skulle ha några julklappar att ge honom på grund av min ekonomi, men jag har vunnit några tävlingar, beställt hem från libero shoppen och sen lyckades jag skrapa ihop lite pengar att köpa någon julklapp för, sen har han fått av sin pappas moster, av sin farfar och av farmor så just nu känns det som att vi skämt bort honom lite, han drunknar i grejer!
 
Nu ska vi natta Elias som är vaken sent för 3e kvällen i sträck, sedan blir det film mys för föräldrarna innan även dom ska sova, imorgon har vi planerat in en resa till barnenshus för att byta en julklapp som Elias fick av sin farmor, en traktor som åker, spelar ljud och har flera djur, men Elias fick en precis likadan av oss förut efter att han hade varit inlagd på sjukhuset. Men vi hittar säkert något annat roligt åt honom där. :)
 


Kommentarer
Postat av: Sotnosen!

På julen är det svårt med rutiner! :-)

God fortsättning!

2012-12-27 @ 09:47:33
URL: http://lillgrodanskrypin.blogg.se
Postat av: Jenny Sjöberg

Vilken mysig jul ni ser ut att ha fått! :) Många fina bilder och Elias ser ut att ha haft fullt upp med paketöppning. :)
(Är det möjligtvis ett liberotåg som syns på en av bilderna? Är det kul? Har funderar på att spara ihop till det.)

Svar: Det är ett libero tåg vi fick hem det precis lagom till jul, själva tåget bryr han sig inte om så mycket, men han tyckte om fåret som sitter i, men jag vet inte, det kanske är mer en leksak för mindre barn? Just nu leker Elias nästan bara med lego duplo som han fått i födelsedagspresent och julklapp, sen en fisher price sopbil som han stoppar ner duplo bitarna i och tar ur och i igen :)
Caroline Andersson

2012-12-29 @ 20:05:20
URL: http://jennyjon.bloggplatsen.se/
Postat av: Fatma

söt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback