Elias 6 månader

Idag blir våran grabb 6 månader, helt otroligt vad snabbt tiden gått! Här hemma händer den nya saker hela tiden och just nu kämpar han med att lära sig att ta sig framåt, ibland lyckas han, ibland inte. Men när han väl lyckas komma på hur han ska göra går det snabbt och det gäller att vara med. Han har börjat dra upp sig på knäna och lyfta sig med armarna men när han ska försöka krypa tippar han oftast eller faller pladask på magen igen. 

 

Jag tror han även håller på att få sin första tand, man kan se lite vitt innanför tandkötet, han dregglar ovanligt mycket, han äter på ALLT och har han inget att äta på så stoppar han in fingrarna i munnen. 

 

Jag ammar honom fortfarande, men han har börjat med smakportioner och äter ett mål varje dag (lunch) på kvällen när han ska sova brukar han oftast få först bröstet och sedan ersättning då det inte riktigt räcker till, det händer ibland om dagarna nu också att det inte riktigt räcker till, men jag ammar så mycket jag kan. 

 

Han är duktig på att sova och sover oftast hela nätterna, ibland vaknar han en gång för att äta och då tar han bröstet. Om dagarna sover han oftast 2-3 lite kortare stunder. 

 

 

Stolt pappa med en nyfödd Elias, idag är han något större! 

 

 

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback