Tänder vid 2månaders ålder

Tidigare idag när jag satt i soffan med Elias började jag fundera lite, han har varit lite små grinig senaste dagarna, dreglat väldigt mycket (det har han aldrig gjort tidigare) han har även börjat äta ovanligt mycket på sina händer även när han inte är hungrig och vill gärna ligga och "tugga på nappen" i stället för att tutta. Detta sa mig bara en sak, tänder. Självklart var jag tvungen att kolla och jag tyckte mig se små vita prickar i den nedre käken på höger sida. (se bild) Men trots det var jag fortfarande väldigt osäker, tänder vid två månader låter väldigt tidigt för mig. Så jag passade på att fråga när vi ändå var på bvc idag, efter att sköterskan hade kollat lite tyckte hon att hon inte såg något, men precis när hon skulle sluta kolla så säger hon, jo men titta, det är nog något på gång. Det tar såklart ett tag innan tänderna kommer fram riktigt men ändå! 

 

Så efter bvc besöket gick vi ner på stan en sväng och sedan till affären och köpte lite mer nappar och en bitring som man kan kyla ner, det lär väl behövas! 

 

Jag tyckte inte alls det var längesedan lillskrutten låg i magen, och nu ska han få tänder. Hallå, jag hinner inte med, min bebis är snart inte bebis länge och det finns ingenting jag kan göra åt det. Maktlös man känner sig ibland. ;)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback