Vi julpyntar!

Senaste dagarna har vi haft lite julpyssel för oss, julgranen har fått kulor, glitter och ljus. Vi har fått upp adventsljusstakarna och adventstjänorna som för övrigt är helt underbara, Lagom stora, i tåligt papper och dom ger ifrån sig ett fint ljus, jag hittade dom hos adventstjärna.se och dom har jätte många olika utseenden, många av dom har jätte fina färger och jag hade gärna haft en av varje om jag hade haft så många fönder, men jag fick nöja mig med att beställa två stycken, så det blev den som ni ser på bilderna under och denna, ska visa bild på båda sen men först fick jag fullt minne och sen dog batteriet! :)Kommentarer
Postat av: Jenny

Jättefin gran. Vi letar gran, vart har ni köpt den?

Svar: Jag vet inte vart den är köpt, min mamma har haft den i flera år och jag tog den efter henne, men skulle chansa på att den kommer från rusta eller något sånt!
Caroline Andersson

2012-12-21 @ 00:31:41
URL: http://minbebis.com/blogg/rosenknopp
Postat av: Jenny

Jaha! Får kolla där? Den var jätrefluffig och fin.
Måste be om ursäkt för mina påhopp mot dig, det var inte meningen att du skulle bli så ledsen och sårad. Ibland är jag för ärlig. Förstod inte hur tufft du hade haft det. Ingen förtjärnar en sådan uppväxt!

Svar: Den är jätte fin fast den hängt med några år, men den ser inte lika plastig ut som plastgranar brukar kunna göra. Ingen kan veta vad andra gått igenom om man inte har tagit reda på det först, därför är det ibland dumt att öppna munnen innan man tar reda på fakta. Det finns ofta en anledning till det mesta.
Caroline Andersson

2012-12-21 @ 09:19:19
URL: http://minbebis.com/blogg/rosenknopp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback